Jubileumconcert

Aanvang 12 januari 2020 16:00
Locatie Het Zijl

Op zondag 12 januari is de aftrap van het jubileumjaar van harmonie ODIO. Het jubileumconcert zal een feestelijke aangelegenheid worden. Vanaf 15.30u. is ‘t Zijl open, dan bent u welkom om met ODIO te proosten op het 50 jarig jubileum.  Vanaf 16.00u. zullen de verschillende (jeugd)orkesten en slagwerkgroepen van ODIO van zich laten horen. Daarnaast staan er verschillende kraampjes opgesteld waar wat lekkers gehaald kan worden en er een kleine tentoonstelling is van 50 jaar ODIO. Op uitnodiging zullen wethouder Mike van der Geld en vertegenwoordigers van de Brabantse Bond van Muziekverenigingen aanwezig zijn om samen met ODIO het 50 jarig jubileum te vieren. Ook zal ODIO in hun bijzijn de nieuwe buitenjassen showen waar ODIO de laatste jaren voor heeft gespaard m.b.v. Rabo Clubsupport. Wij hopen u te zien op 12 januari tijdens de opening van ons jubileumjaar.