Wij staan voor Ons Vinkel

Allerlei

Datum: 14-02-2017


 Jury aan huis

De slagwerkers zijn volop in voorbereiding van het concours. Dit wordt door onze dirigent Tonn van de Veerdonk zelf georganiseerd in Perron 3 in Rosmalen op tweede Paasdag 17 april.

Normaal gesproken gaan orkesten/slagwerkgroepen eens in de zoveel jaar ergens in het land naar een concourslocatie om zich aan een jury te presenteren. Hier worden de rollen omgedraaid, in plaats van dat de slagwerkgroep naar de jury gaat, komt de jury naar de slagwerkgroep, in dit geval dus naar Perron 3.

Een mooie gelegenheid om de concoursstukken aan ons eigen publiek binnen de eigen gemeente te presenteren.

ODIO hoopt met dit concours hun plek in de tweede divisie te verdedigen. Een ongekend hoog niveau. Dat hebben ze niet voor niets gekregen. Het laatste jaar staat voor de slagwerkgroep in het teken van het concours. Afgelopen zomer werden de stukken voor het eerst uitgevoerd op de Movienight. Een prachtig slagwerkspektakel wat enthousiast werd ontvangen door het publiek. Sindsdien is er met veel discipline aan geschaafd door Tonn en zijn slagwerkers. Door meerdere optredens in o.a. Nijmegen, Ammerzoden, Son en Breugel en Sint Michielsgestel heeft men de nodige podiumervaring op kunnen doen.

Schrijf het in je agenda: concours slagwerkgroep ODIO, . maandag 17 april, 14.00 uur Perron 3 Rosmalen.

 

Harmonieorkest naar de Achterhoek

Het bruist als nooit tevoren binnen onze vereniging, want ook het harmonieorkest gaat dit jaar op concours. Dit jaar gaan we ons geluk zoeken in de Achterhoek, in theater De Hanzehof te Zutphen op 25 november. Gelukkig dus  nog even de tijd om goed beslagen ten ijs te komen.

 

T Kumt Goed

Waar het ook bruist, dat is bij t Kumt Goed. Op de Dolle Avond konden we ervan genieten,  een prachtige, grote, blaaskapel!  De ‘oud gedienden’ aangevuld met jonge aanwas zorgden voor een stevige sound.  Van begin tot eind brachten ze er een lekker sfeertje in met een aantal leuke nieuwe nummers.  Goed bezig!

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.