Wij staan voor Ons Vinkel

Nieuwsupdate November

Datum: 17-11-2016


Steek ODIO in een nieuw jasje! Dankzij de vele stemmen bij de Rabo Clubkas Campagne heeft ODIO maar liefst 930 euro gekregen. Een heel mooi startkapitaal voor ons doel: nieuwe jassen voor onze leden tijdens optredens in de buitenlucht. We zijn blij dat zoveel mensen ODIO een warm hart toedragen, bedankt allemaal!

 

Zondag 6 november was een drukke dag voor ODIO. Het Harmonieorkest deed mee aan het Regioconcert van de Meierij in de Durpsherd in Berlicum, voor harmonie en fanfareorkesten. Alle deelnemende orkesten werden beoordeeld door een deskundig jurylid, componist Rob Goorhuis. Voor meerdere jeugdige leden was het de eerste keer dat ze aan een beoordeeld optreden mee mochten doen, spannend! Iedereen deed zijn uiterste best, er werd geconcentreerd gespeeld. ODIO kreeg een heel mooie beoordeling, 81 punten. Dit betekent dat we goed op weg zijn om volgend jaar op concours te kunnen gaan.

Diezelfde middag had de slagwerkgroep A-selectie een gejureerd optreden voor slagwerkgroepen in Ammerzoden, de Slag om Ammerooi. Het lukte deze keer niet om de wisselbeker te winnen maar toch was ODIO dik tevreden met de uitslag: 83,5 punten. Dit optreden was onderdeel van een druk oefenprogramma ter voorbereiding van het concours waar de slagwerkgroep in het voorjaar aan zal gaan deelnemen. Hierover later meer.

 

Traditiegetrouw heeft ODIO op zondag 13 november de intocht van Sint Nicolaas muzikaal begeleid. Het was guur buiten, en de miezer veranderde in een bui. Om de muziekinstrumenten te sparen,  gingen we na de rondgang door het dorp zo snel mogelijk ’t Zijl in om daar verder te spelen.  Prachtig om alle blije, opgewonden snoetjes te zien van de kinderen met hun ouders, hartverwarmend!

 

Optreden in zorgcentrum Heelwijk. De slagwerkers C-selectie zullen op zondag 27 november samen met studieorkest Young ‘O een concert verzorgen in zorgcentrum Heelwijk in Heesch. Tussen 10.00 en 11.30 uur zullen de bewoners verrast worden door de leerlingen van ODIO.

Young ‘O heeft het er maar druk mee want ze zijn ook paraat op de Kerstmarkt in Vinkel, op 17 december. Op het Pastoor Vogelsplein zullen zij twee keer optreden tussen 18.00 en 21.00 uur. Iedereen is welkom tijdens deze leuke, gezellige kerstmarkt op zaterdag 17 december 2016 van 17:00 tot 22:00 uur!


Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.