Wij staan voor Ons Vinkel

Odio Reporter op Pad

Datum: 18-10-2016


Om zoveel mogelijk podiumervaring op te doen en eens een keer op een andere locatie te spelen, gaan we een paar weken op een rij “de boer op”. In aanloop naar ons concours, dat eigenlijk in november zou plaatsvinden, maar nu verplaatst is naar voorjaar 2017 is dit erg leerzaam. Op een andere locatie klinkt alles anders, waardoor we het stuk wat we spelen dus op een andere manier ervaren.


Sla je slag cup.

Sla Je Slag Cup is een percussie- en slagwerkfestival dat jaarlijks georganiseerd wordt. Dit jaarlijks terugkerende slagwerkspektakel, wat voor het eerst plaatsvond in 2011, probeert ieder jaar de slagwerkgroepen een uitdaging te bieden om een muzikale prestatie te leveren, maar ook om andere groepen te ontmoeten.

Wij werden geen winnaar, daar was niemand rouwig om, maar behaalden 80 punten, wat in wedstrijdverband een 1e prijs betekent, dus tevreden. Met het rapport dat we kregen, kunnen we indien mogelijk, puntjes bijschaven en tijdens het concours beter spelen.

 

Regioslagwerkconcert nieuwe stijl!

Met slagwerkgroepen van St. Cecilia Rosmalen, Odio Vinkel, TOG Berlicum, Union Nuland werd een Regioslagwerkconcert gegeven. Alle slagwerkers, van vier slagwerkgroepen tegelijk op de vloer, dus een heleboel percussie-instrumenten om te bespelen. Het publiek kon alles mooi overzien op het balkon.
De grootste "slagerij" in Perron-3 ooit! 

Om beurten speelden de slagwerkgroepen hun repertoire, een bijzonder, maar zeer geslaagd optreden.

 

Slagwerktoetsingsdag.

Drukke weken voor de A-selectie van de slagwerkgroepen van onze harmonie. Voor de 3e keer in 2 weken speelden ze weer voor publiek. Een toetsingsdag voor slagwerkgroepen in de Durpsherd was het deze keer. Opnieuw werden ze beoordeeld door een jurylid.

Spelend in een andere zaal op een andere locatie, laat de muzikanten ook ervaren, dat het overal ook echt anders klinkt. De jury waardeerde de stukken ook met een hoger punt.

Opnieuw waren ze zeer tevreden met het resultaat. Het volgende speelmoment staat alweer op de kalender.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.