Wij staan voor Ons Vinkel

Speulen en Spullen 2017: het programma

Datum: 03-06-2016


Speulen en Spullen 2017: het programma

Zaterdagavond 2 juli

Aanvang: 19:00, entree: gratis!

 

 

Op zaterdag 2 juli gaat heel Vinkel op het Pastoor Vogelsplein aan de barbecue!

Bij de Coop in Vinkel kun je sparen voor gratis deelname aan de BBQ. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangt je een zegel. Bij inlevering van een volle spaarkaart ontvangt u een toegangsvoucher voor de barbecue. Om 19.00 begint de BBQ waarbij ODIO in de tent voor de muziek zorgt.

 

Om 20.00 uur begint de live muziek: de slagwerkgroep speelt een prachtig programma wat ze later in het jaar ook op concours zullen spelen. Voor dit programma wordt een heel scala aan slagwerkinstrumenten gebruikt. Een spektakel om te zien, en nog meer om het te beluisteren!

Om 21.00 uur is het tijd voor de Movienight. Het harmonieorkest speelt samen met het projectkoor ‘ProKo’ een veelzijdig programma aan filmmuziek terwijl op een groot scherm prachtige filmbeelden te zien zijn.

 

ProKo bestaat uit ruim 25 ervaren zangers en zangeressen. De stemmen raken je, bezorgen je kippenvelmomentjes met geweldige muziek. Wie kent ze niet, Ennio Morricone en John Williams, dé componisten van filmmuziek. Samen met ProKo durft ODIO het aan om deze filmklassiekers uit te voeren.  

Lekker eten, drinken en mooie muziek, het recept voor een prachtige zomeravond! Schrijf het in je agenda, spaar voor je toegangsvoucher bij de Coop, en ga met Heel Vinkel aan de BBQ!                                                     

 

Zondag 3 juli

9.00 uur Speulen & Spullenmert, entree 2 euro, t/m 12 jaar gratis.

 

Zondag 3 juli, tijd voor de Speulen en Spullenmert! Naast de gezellige muziek op het terras waar je van wat lekkers of een drankje kunt genieten vind je ook zeker de weg op de vernieuwde markt. Niet alleen gebruikte spullen maar ook nieuwe producten zijn er te koop. Een aantal Vinkelse ondernemers hebben dit jaar hun plaats gevonden op het Pastoor Vogelsplein. Zij verrassen het publiek met opmerkelijke stands. Een graafmachine besturen. Of stratenmaken, dat is moeilijker dan je denkt… Je zult versteld staan van wat er allemaal in Vinkel te doen is.

 

Dan zijn er nog enkele Vinkelnaren die je hun kunsten laten zien. Wat dacht je van een levensechte ‘Woodcarving’ Harley Davidson. Dit moet je echt zelf gezien hebben!

 

De studieslagwerkgroep zal in de ochtend samen met studieorkest Young ‘O optreden op het terras. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op het springkussen, schminken en schatkisten zoeken.

 

Oldtimer brommers

Wie kent ze niet van vroeger de Zundapp en de Kreidler…….toen reed bijna iedere jongen op een brommer. Velen hebben die hobby weer opgepikt en genieten opnieuw weer met volle teugen. Trots zijn we dan ook dat we deze nostalgie  toe hebben kunnen voegen op onze jaarlijkse Speulen & Spullenmert. Zo zijn er een flink aantal opgeknapte brommers te zien waarvan er ook enkele te koop worden aangeboden! Ook opknappers zijn er waaraan je nog  gesleuteld kan worden. Er zijn enkele marktkramen met onderdelen voor diegene onder ons die nog willen hobbyen.

Wat is er mooier dan vrienden met dezelfde passie te ontmoeten en te vertellen over prachtige brommers. Je bent van harte welkom op het terras bij de tent.

Wil je ook op de Spullenmert staan?

Marktkraam   € 17,50
Auto (6 mtr) €   7,50

Bestelbus (9 mtr) € 10,00
Auto / aanhanger (9 mtr)     € 10,00

Bestelbus / aanhanger (12 mtr)       € 15,00

Reserveren: aanmelden per mail markt@harmonieodio.nl

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.