Wij staan voor Ons Vinkel

Steek ODIO in een nieuw jasje!

Datum: 03-10-2016


Steek ODIO in een nieuw jasje!

Als muziekvereniging organiseren wij jaarlijks leuke activiteiten zoals de Movienight, Slagwerkspektakel, Dinnershow en spelen we op de Dolle Avond. Soms vinden onze optredens in de buitenlucht plaats. Denk hierbij aan serenades, Sinterklaas of bijvoorbeeld Koningsdag. Een goede jas is dan geen overbodige luxe. Onze huidige jassen zijn gedateerd en voor de jeugd niet aantrekkelijk om te dragen.


We zijn een belangrijke schakel voor de ontwikkeling van talenten van de jeugdleden. Bij ODIO doen ze aan ontspanning én ontwikkeling. Om de Vinkelse inwoners en jeugd aan te spreken hebben we eigentijdse jassen nodig. Deze willen we aanschaffen met de steun van de Rabobank Clubkas Campagne.

 

Alle leden van Rabobank Oss Bernheze kunnen stemmen van 10 oktober tot en met 23 oktober 2016. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, er kunnen maximaal twee stemmen op één dezelfde vereniging/stichting worden uitgebracht. Aan het einde van de stemperiode wordt berekend hoeveel een stem waard is. Dit gebeurt op basis van het beschikbare bedrag, gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. ODIO ontvangt het aantal op de vereniging uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Dus elke stem telt, elke stem is geld waard!

 

Dankzij uw steun staan we er nog beter op in Vinkel. Graag rekenen wij op uw stem!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.