Tickets Muziekspektakel

Datum: 27-03-2024

Online tickets (15,-) zijn verkrijgbaar door te klikken op de volgende link Muziekspektakel . Tickets zijn ook te koop in Vinkel bij de Coop en t Zijl en in Nuland bij de Albert Heijn.

Na het succesvolle evenement Rieu in Vinkel gaat ODIO uit Vinkel ook dit jaar weer een groot evenement neerzetten op 6 juli; het Muziekspektakel.

Behalve het harmonieorkest met 40 leden staat dit keer ook de slagwerkgroep op het podium met 25 leden van zowel ODIO als Union, nadat deze slagwerkgroepen onlangs zijn gaan samenwerken. Zij staan samen met geweldige zangers, zangeressen en een combo op een mega-groot podium op het Pastoor Vogelsplein in Vinkel. Zang door Kaylee Rijkers, Lars van Bokhoven en Ton van de Veerdonk. De presentatie ligt weer in de professionele handen van Mieke Kempenaars en daarnaast zingt Mieke ook. Het combo bestaat uit Timo Somers en Wilhelm van de Wijgert. De dirigenten zijn Peter-Paul van Esch en Hans van de Moosdijk.

Het programma bestaat uit allerlei muziekstijlen en beloofd een groots spektakel te worden met rock, klassiek, heroïsche filmmuziek, latin en pop. Alle spectaculaire muziek komt langs, van Rammstein tot Vivaldi, van Formule 1 tot Latin en met de nodige special effects.

Het programma begint om 20.00 uur, het plein is open vanaf 19.30 uur. Het is een openluchtconcert met zowel zitplaatsen als sta-plaatsen, op basis van beschikbaarheid. Tijdens het concert blijft de bar geopend; altijd fijn om te weten want het kan wel weer eens een warme (dorstige) zomeravond gaan worden! Mocht het nodig zijn dan zijn er regenponcho’s verkrijgbaar.

Vorig jaar met Rieu in Vinkel waren alle 500 kaarten uitverkocht en moesten we nee verkopen aan de kassa. We willen liefst niemand teleurstellen dus zorg dat je niet achter het net vist en bestel tijdig je tickets voor het Muziekspektakel op 6 juli.