Ticketverkoop Muziekspektakel gestart!

Datum: 27-03-2024

Muziekspektakel tickets

Vorig jaar heeft harmonie ODIO met “Rieu in Vinkel” een ongekend groots concert weten neer te zetten waarin het harmonieorkest op het plein heeft laten horen waar Vinkel toe in staat is. Van heinde en verre kwamen 500 personen naar het plein om te genieten van de betoverende klanken van het orkest. Dit jaar willen we dit succes evenaren door een Muziekspektakel neer te zetten waarbij je oren en ogen tekort komt. Op een enorm podium zullen behalve het harmonieorkest  ook de slagwerkgroepen van Odio en Union samen een divers programma neerzetten waarin wordt samengewerkt met zangers, zangeressen en gastmuzikanten. Het doorlopende thema van het concert is spektakel, en het concert belooft een kant van ODIO te laten zien die je nog niet gehoord hebt. Met muzikale spektakelstukken van Rammstein tot Vivaldi zit je op het puntje van je stoel of juist met de beentjes van de vloer!

Het concert vindt plaats op zaterdag 6 juli 2024. De online tickets zijn al verkrijgbaar door te klikken op de volgende link Muziekspektakel en kosten 15 euro (plus 1 euro reserveringskosten). Binnenkort zijn de tickets ook te koop in Vinkel bij de Coop en t Zijl en in Nuland bij de Albert Heijn.