Wij staan voor Ons Vinkel

Uitwisselingsconcert met Stadsharmonie OBK

Datum: 28-11-2016


Uitwisselingsconcert met Stadsharmonie OBK

Op zondag 11 december organiseert Harmonie ODIO een uitwisselingsconcert. In dorpshuis ’t Zijl is  De Stadsharmonie OBK uit Ravenstein te gast. ODIO heeft de laatste jaren al veel  verenigingen  leren kennen uit het Maasland en de Meierij door samen uit te wisselen.  We vinden het leuk dat we nu nader gaan kennismaken met de Stadsharmonie OBK Ravenstein.


OBK, Oefening Baart Kunst. ODIO, Ons Doel is ontspanning. Een mooie combinatie van twee muziekverenigingen. Alle muzikanten weten uit ervaring hoe fijn het is om samen muziek te maken, een prachtige hobby waarin je de broodnodige ontspanning vindt. Echter samen mooie muziek maken lukt pas nadat men gestudeerd heeft op zijn partijen en er samen gerepeteerd is; oefening baart kunst.

 

Stadsharmonie OBK vierde vorig jaar uitgebreid het 125 jarig jubileum met tal van activiteiten door het jaar heen. Verder is er een boek verschenen waarin de geschiedenis van OBK en de verbondenheid met Ravenstein uitgebreid is belicht. Het harmonieorkest heeft 40 leden en staat onder leiding van dirigent Peter Smits.

Zij spelen een programma als try-out voor hun nieuwjaarsconcert met als thema "Mythen, Sprookjes en Sages"

 

Gastheer Harmonie ODIO opent het concert om 11.00 uur. Zij spelen o.l.v. dirigent Peter-Paul van Esch een gevarieerd programma bestaande uit concertwerken en lichte muziek.

 

Harmonie ODIO nodigt u van harte uit voor dit uitwisselingsconcert, gratis toegang.

Graag tot zondag 11 december, 11.00 uur, dorpshuis ’t Zijl te Vinkel.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.