Wij staan voor Ons Vinkel

Wist je dat?

Datum: 20-10-2016


Wist je dat?

Wist je dat…


 - Little ‘O weer is begonnen. In dit opstaporkest leren de prille leerlingen samen muziek te maken en daarvan plezier te ervaren. De jonge blazers en slagwerkers hebben allemaal al een aantal lessen gehad bij hun docent. Onder leiding van Hans van de Moosdijk zullen deze muzikantjes de grondbeginselen leren van het spelen in een harmonieorkest. Een paar gevorderde leerlingen speelt mee ter ondersteuning. Little 'O speelt wekelijks op dinsdag van 19.30-20.00 uur in de serre van t Zijl. Voor de wachtende ouders: de koffie staat klaar!

 

-Wilma Pennings niet geheel ongeschonden terugkwam van de Sla je Slag cup in Nijmegen. Ondanks haar pijnlijke enkel heeft zij een week later toch weer haar beste beentje voor gezet tijdens het gejureerd optreden in Berlicum. Dit optreden kreeg overigens een goede beoordeling van de jury en is een mooie opsteker voor de slagwerkers in voorbereiding van het concours.

 

-Het harmonieorkest een gejureerd optreden gaat doen op 6 november. Er wordt een inspeelwerk gespeeld, waarna er twee nummers gespeeld worden ter beoordeling van de jury. Het is voor de leden altijd heel spannend. Er is al wekenlang goed gerepeteerd, zal men daarvoor beloond worden met een mooi rapport? Iedereen is welkom om hen aan te moedigen in Den Durpsherd in Berlicum om 10.30 uur.

 

-De slagwerkgroep A selectie ook een gejureerd optreden gaat doen diezelfde dag. De slagwerkers spelen om de Gerben De Spar-bokaal die ze de vorige keer gewonnen hebben. Het zou erg leuk zijn om die weer mee naar Vinkel te kunnen nemen! Supporters zijn ’s middags welkom in de Heerlijkheid, Hoge Weiden 16 te Ammerzoden.

 

-De blazers-leerlingen die onlangs theorielessen hebben gevolgd binnenkort op praktijkexamen mogen voor hun A, B of C diploma.

 

-Onze leden de Rabo Clubkas campagne onder de aandacht hebben gebracht door een serenade te brengen bij de Coop. Meerdere verenigingen hadden zich verzameld om  voorbijgangers te helpen bij het online stemmen. Hopelijk levert het veel stemmen op maar gezellig was het in ieder geval!

 

- ODIO binnenkort natuurlijk ook weer gewoon paraat staat om de intocht van Sinterklaas op te luisteren.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.