De club van 50

Beste muziekvrienden,

Harmonie ODIO groeit. Zeker de afgelopen jaren zijn een groot aantal jeugdleden aangesloten bij deze toonaangevende vereniging. Daar mag Vinkel trots op zijn. Daar is ODIO trots op. En dat willen we ook graag zo houden.

Toch zien we op dit moment juist daar problemen ontstaan. Veel nieuwe leden vraagt ook aanschaf van veel nieuwe instrumenten, veel nieuwe kleding, meer onderhoud aan materialen, en vervanging van grote slagwerk instrumenten. De contributie is niet toereikend voor de kosten. Verhogen van de contributie zou betekenen dat een lidmaatschap niet meer voor iedereen is weggelegd. Dat willen we graag voorkomen.

Vindt u het, net als ik, erg belangrijk dat ODIO er is voor Vinkel, Sinterklaas, Koningsdag, uitreiking van lintjes, jubilea of waar jong en oud met plezier samen muziek maken?

Word lid van de “Club van 50”. Deze club vindt het belangrijk dat Harmonie ODIO kan blijven groeien en een bloeiende vereniging in Vinkel blijft.

Wat betekent het:
Tot en met het jaar 2020, het 50 jarig bestaan van Harmonie ODIO, doneert u jaarlijks € 50,-, met als doel een zekere toekomst voor het voortbestaan van harmonie ODIO.

Mede door uw hulp zal ODIO nog vele jaren voor Vinkel blijven bestaan, we zijn bijzonder dankbaar voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

Adrie Hendriks