Wij staan voor Ons Vinkel

CONCOURS HARMONIEORKEST ODIO 25 NOVEMBER 2017

Datum: 11-12-2017


Nadat we op vrijdagavond 24 november onder grote publieke belangstelling onze generale repetitie hadden gehouden, gingen we op zaterdag vol goede moed in alle vroegte met de bus op pad naar Zutphen. In deze mooie Hanzestad werden de concertconcoursen van de Muziekbond Gelderland - Flevoland gehouden.


Toen we bij Theater en Congrescentrum "Hanzehof" aankwamen hebben we eerst een kopje koffie/thee gedronken. Daarna was het voor ons al snel tijd om in te spelen en vooral om de instrumenten goed op elkaar af te stemmen. Om half twaalf waren we aan de beurt om onze drie werken ten gehore te brengen. Als inspeelwerk speelden we: Spaanse dans no. 2 Oriental. Daarna volgden Colditz Castle en Hunting Scenes als beoordelingswerken. Hierna trok de jury zich even terug om de beoordelingsformulieren in orde te maken. Tijdens deze pauzetijd mochten wij nog twee nummers spelen om het wachtende publiek te vermaken: Soldaat van Oranje en het fraaie Nuovo Cinema Paradiso.

De jury had voor ons de volgende beoordeling in petto: 81 en 79 punten, het gemiddelde voor de twee werken was dus 80 punten. Dit betekende een eerste prijs.  Hierdoor mogen we in de vierde divisie blijven spelen. Iedereen, inclusief onze dirigent, kon zich in deze uitslag vinden. Ter afsluiting van de dag zijn we het succes nog gaan vieren bij Den Driehoek. Het was een gezellige, muzikale dag.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.