Wij staan voor Ons Vinkel

Een zéér geslaagde jubileumveiling

Datum: 22-04-2022


Een zéér geslaagde jubileumveiling

Vrijdag 8 april was het dan eindelijk zo ver, de Jubileumveiling van onze harmonie. Met 2 jaar tijd aan voorbereiding hadden we maar liefst 128 kavels aan te bieden waarvan de opbrengst ten goede zou komen aan onze vereniging. 


Om half 8 kwamen de eerste gasten (met een hele dikke portemonnee) de zaal bij Den Driehoek binnengelopen. Onze geweldige veilingmeesters Mark van der Lee en Wim van der Valk brachten de kavels op een ludieke wijze aan de man. Dat was niet voor niets, want op het eind van de avond bleek dat we maar liefst € 15.095,30 euro op hebben weten te halen ! Een geweldig bedrag waarvan wij mooie concerten kunnen blijven geven ! Want zoals de burgemeester ook al benoemde tijdens ons ODIO weekend: ‘’Een dorp is niet compleet zonder een kroeg, een kerk en een harmonie.’’

 

Graag willen wij Café zaal den driehoek, alle aanbieders en natuurlijk alle kopers hartelijk bedanken ! Zonder jullie hadden wij dit fantastische bedrag nooit op kunnen halen. Met in het bijzonder onze dank voor van Lokven B.V., zij boden aan om nog eens 10% van het opgehaalde bedrag te sponsoren.

Wilt u graag eens zien waar wij ons opgehaalde bedrag aan besteden ? Kom dan eens kijken bij een van onze concerten ! Houd onze facebook, de echo of onze website in de gaten voor meer nieuws en informatie !

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.