Wij staan voor Ons Vinkel

Show Your Talent groot succes

Datum: 17-11-2023


Op 4 november heeft een nieuw evenement plaatsgevonden, zijnde ‘show your talent’.  Een samenwerking tussen 3 muziekverenigingen, Harmonie Union uit Nuland, Fanfare WIK uit Geffen en Harmonie ODIO uit Vinkel.

In de Koppelinck in Geffen heeft dit plaatsgevonden. Eenieder kon op muzikaal gebied, hetzij een muziekinstrument, zang en/of dans, zich laten zien in een mooie entourage.

De zaal in de Koppelinck was heel sfeervol ingericht en op een heus podium werden de optredens gepresenteerd. Een jury gaf mooie feedback aan de deelnemers.

De zaal was geheel gevuld met publiek die de diverse optredens van de talenten kwamen bekijken. Er waren maar liefst 22 optredens met een totaal van ongeveer 70 deelnemers.

Daarnaast mocht het publiek stemmen wie de ‘talent of the day’ werd. Elke deelnemer werd enthousiast ontvangen door het publiek, maar Sue en Corine werden verkozen tot ‘talent of the day’. Op hun accordeon gaven zij een hele mooie presentatie wat bij het publiek het meest in de smaak was gevallen.

Het is knap en goed van elke deelnemer wat er gepresteerd werd.

De organisatie is zeer tevreden over dit evenement en gaat zeker een vervolg krijgen. Door het enthousiasme van de deelnemers en het publiek is duidelijk dat dit een mooie zet is om muzikaal talent een podium te geven op een laagdrempelige manier.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.