Wij staan voor Ons Vinkel

Symphonic Pop

Datum: 28-08-2019


Symphonic Pop

Het Symphonic Pop concert maakte zijn naam waar. Het werd een zeer muzikaal en waar spektakel.


De slagwerkgroep van Harmonie Odio opende het programma met enthousiaste nummers. Dirigent Tonn van de Veerdonk en de slagwerkgroep lieten het publiek geboeid luisteren en kregen een groot applaus.

Daarna werd het Pop concert voortgezet door het harmonieorkest van Odio en met regionaal talent, onder leiding van Peter Paul van Esch. De zangers, zangeressen en de muzikanten zongen en speelden verschillende vrolijke pop nummers. Het publiek zong en klapte mee op de nummers zoals Europa, Mambo No 5 en Mr Blue Sky. Het talent was zelf ook erg enthousiast en spelen en zingen graag vaker met ons mee. Het was een veelzijdig programma met klassiekers maar ook Smoorverliefd werd goed meegezongen. De tap draaide op volle toeren, de sfeer zat er goed in.

Ook zijn er dit jaar weer twee muzikanten gehuldigd vanwege het 10 jaar lidmaatschap van Harmonie Odio. Bianca op de klarinet en Lieke op de hoorn ontvingen beide een speldje. 

Iedereen heeft er veel energie in gestoken om er een spectaculaire avond van te maken. Dat werd beloond door een overvolle tent en enthousiast publiek!

Bedankt allemaal voor jullie komst en jullie inzet. Graag tot volgend jaar!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.