Wij staan voor Ons Vinkel

Ze zijn besteld!

Datum: 18-11-2019


Ze zijn besteld!

Het is al weer even geleden dat we meededen aan Rabo Clubsupport. Voor het derde jaar op rij waren de nieuwe jasjes ons bestedingsdoel. Er werden stemmen uitgebracht en uiteindelijk kreeg ODIO 936 euro. We zijn er heel dankbaar voor, vooral nu we, samen met de bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds ons doel bereikt hebben: ‘Steek ODIO in een nieuw jasje!’


De kledingcommissie is er voortvarend mee aan de slag gegaan. Omdat de jasjes bedoeld zijn om buiten te dragen moeten ze aan nogal wat eisen voldoen. Winddicht, lekker warm, en vooral slijtvast zodat we er jaren mee vooruit kunnen. En natuurlijk ook een leuke look, het oog wil tenslotte ook wat! Uiteindelijk is gekozen voor een sportief eigentijds jasje. Het resultaat kunt u bewonderen op het Nieuwjaarsconcert op zondag 12 januari in ’t Zijl, waar de jasjes gepresenteerd zullen worden.

Dit concert is de aanzet van ons 50-jarig jubileum. U heeft het programma van het jubileumjaar al kunnen lezen. Maar daarnaast hebben we natuurlijk ook onze traditionele buitenoptredens zoals met Koningsdag, Wandelvierdaagse, Sinterklaas enz. Tijdens deze buitenoptredens gaan we de nieuwe jasjes dragen. Harstikke leuk, juist in ons jubileumjaar!

Hartelijk bedankt allemaal voor uw stemmen, en Rabo ClubSupport bedankt voor jullie steun!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.