Wij staan voor Ons Vinkel

30 juni en 1 juli, muziekspektakel gegarandeerd!

Datum: 04-06-2018


30 juni en 1 juli, muziekspektakel gegarandeerd!

Langzamerhand een goede traditie geworden, beginnen we de avond om 18.00 uur met een BBQ op het Pastoor Vogelsplein. Bij de Coop kan men sparen om gratis aan de BBQ te kunnen meedoen. De slagwerkgroep en het harmonieorkest van ODIO zetten om 19.30 uur de Movienight in met op de achtergrond de filmbeelden. We zien kaskrakers zoals de Titanic, maar ook aangrijpende films zoals Band Of Brothers. Koor Proko verzorgt vocaal een belangrijke bijdrage. Alsof dat nog niet genoeg is, sluiten we de avond af met een Meezingfestijn door koor Derplu en de Derplu-band. Hierin kan het publiek actief meezingen of gewoon gezellig samen zijn terwijl de kelen gesmeerd kunnen worden.


Kaartjes voor het Midzomer Muziekspektakel kosten slechts 5 euro en zijn te koop bij onze leden, bij de Coop en ’t Zijl.  Een aanrader is het voordelige Weekendticket. Met dit ticket ben je verzekerd van een weekend vol muziek en plezier. Voor 50 euro geniet u samen met een introducee van de overheerlijke BBQ, 5 consumpties, 2x koffie met gebak, en is inclusief entree op beide dagen. Voor 90 euro krijgt u deze aanbieding voor vier personen maar dan met 10 consumpties.

 

Tip: trommel je familie en vrienden op en geniet met een Weekend ticket samen voordelig van een gezellig weekend!

 

Vinkelse Braderie zondag 1 juli

Op de eerste zondag van juli, dd. 1 juli, de Vinkelse Braderie.

Op het vernieuwde Pastoor Vogelsplein is een sfeervolle markt, gecentreerd rond de grote tent. Gebruikte spullen en nieuwe producten zijn er volop op de kramen en de kofferbakverkoop. Op het terras is live muziek van ODIO en volop aanbod voor een hapje en een drankje.

Vinkelse ondernemers presenteren zich.  Jo Nederkoorn toont zijn wielrenverzameling. Men kan weer een ritje door Vinkel maken achter op de trikes en er zijn volop oldtimer brommers en motoren te bewonderen of zelfs te koop. Nieuw is het project van Marianne van Heeswijk, zij zal samen met vluchtelingen en iedereen die mee wil bouwen een Tapijt voor Vrede gaan leggen. 

Voor de kinderen is er volop vermaak zoals een bungeetrampoline.

In de tent optredens van de jeugdorkesten van ODIO vanaf 10.30 uur en blaaskapel Ut Kumt Goed.  ‘s Middags vanaf 13.00 uur gaat in de feesttent het dak er af met Black Sell, live muziek van Vinkelse bodem.    

Entree 2 euro.

 

Molen-wandeltocht zondag 1 juli

In vervolg op de succesvolle eerste editie organiseert ODIO samen met De Vinkelse Molen een wandeltocht door de mooie omgeving. Dit jaar met nieuwe routes van 10, 20 en 25 km. 

Inschrijven/start tussen 08.00 – 10.00 uur bij de Vinkelse Molen (Molenpad 1, tegenover Cafe Den Driehoek, Brugstraat 34 te Vinkel)

Gratis parkeren (volg de aanwijzingen)

De Molen-wandeltocht eindigt op de Vinkelse Braderie.

Inschrijfgeld 5 euro incl. versnapering onderweg,  entree voor de Braderie en een consumptie op het terras van de braderie.

Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis meedoen aan de wandeltocht.

Door mee te doen aan de Molen-wandeltocht steun je twee goede doelen: Stichting ‘De Vinkelse Molen’ en Harmonie ODIO.

Dus trek je wandelschoenen aan en doe mee !!

 

 Wil jij ook op de Vinkelse Braderie staan?

Neem contact op met tel 06-82656722 of via markt@harmonieodio.nl 

 

·       Marktkraam € 17,50

·       Auto (6 meter) €  7,50

·       Bestelbus (9 meter) € 10,00

·       Auto / aanhanger (9 meter) € 10,00

·       Bestelbus/aanhanger (12 meter) € 15,00

 

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.