Wij staan voor Ons Vinkel

Concerto Debutto op Dwarsfluit en Klarinet

Datum: 19-04-2018


Een prachtig D-examen concert was het op zaterdag 7 april. Brigit van de Ven (17jr.) en Meike van der Lee (18jr.) hadden kosten nog moeite gespaard met dit concert.


Sowieso een jarenlange voorbereiding om de A-B en C examens te halen en dan nu als kers op de taart het D-examen. Daarnaast moest de gymzaal in ’t Zijl omgetoverd worden tot een heuse concertzaal. Met hulp van familieleden hebben Meike en Brigit het klaargespeeld. Honderden ballonen in de clubkleuren blauw-zwart-wit sierden het geheel. Deze ballonen zorgen later nog voor een schrik momentje, toen er tijdens een solo nummer van Brigit en je een speld kon horen vallen, twee ballonen klapten. Gelukkig liet Brigit zich niet van de wijs brengen. Letterlijk en figuurlijk! Ook Meike beschikte over stalen zenuwen, en heeft haar hele programma prachtig uitgevoerd voor het publiek en de jury. Beiden werden begeleidt door het harmonieorkest, die hun beste beentje moesten voortzetten want het was niet de makkelijkste muziek om te spelen. Ook een dwarsfluitkwartet en een klarinetkwartet waren onderdeel van het programma.

De jury was aangenaam verrast door het niveau van Brigit en Meike, en beloonde hen beiden met een prachtige beoordeling, en het felbegeerde D diploma.

ODIO is supertrots op deze kanjers. Zij laten zien wat je kunt bereiken in de muziek, nog afgezien van het feit dat je zoveel plezier kunt beleven aan het bespelen van een muziekinstrument. Van harte gefeliciteerd Meike en Brigit!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.