Wij staan voor Ons Vinkel

De Vinkelse Braderie gaat uitbreiden

Datum: 10-01-2019


De Vinkelse Braderie gaat uitbreiden

De Vinkelse Braderie is al weer jaren een begrip in Vinkel en omstreken. Het eerste weekend van juli staat Vinkel op zijn kop. De muziek op zaterdagavond, geweldige optredens van de  slagwerkers, de Movie Night met Proko koor en Maartje van de Wetering. Een geweldig meezingfestijn met koor Derplu. Het initiatief van de Coop, Heel Vinkel aan de BBQ.

 

ODIO is alweer bezig met de inrichting van het zaterdagavond programma. Het wordt een adembenemend musical programma, we komen daar later uitgebreid op terug.

 


Maar ook de zondag gaat flink uitbreiden. Het kerkplein zal omgetoverd worden tot een museumplein van oude vervoermiddelen; fietsen, brommers in vele soorten en oude auto's. Maar ook niet gerestaureerde vervoermiddelen en onderdelen zullen er aanwezig zijn.

 

Heemkunde Vinckel zal een expositie houden over oude vervoermiddelen, denk aan paard en kar en alle vervoermiddelen zoals we die ooit hadden.

Naast de marktkramen zijn er presentaties van een aantal Vinkelse ondernemers en speelgelegenheid voor de jeugd.

Live muziek is er natuurlijk ook volop in de tent.

 

Heb jij vervoermiddelen of onderdelen, wel of niet gerestaureerd? Vind je het leuk om op zondag op het museumplein te staan om je spullen te laten zien of te koop aan te bieden? Neem contact op met Jan van Lokven 06-11322675  lokvenjan@gmail.com

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.