Wij staan voor Ons Vinkel

ODIO Movienight

Datum: 05-08-2017


ODIO Movienight

Onder leiding van Henry Hubers werd er voor iedereen wat gebakken zodat er een goede bodem werd gelegd voor het komende spektakel.

Wanneer ODIO een barbecue of wat voor evenement dan ook organiseert kan de muziek natuurlijk niet ontbreken. Rond een uur of zeven begon het muzikale spektakel. De slagwerkgroep stond klaar om de avond op muzikaal gebied te openen. Volledig passend bij het weer van de avond bestond het programma uit een aantal frisse, nieuwe nummers. De slagwerkers o.l.v. Tonn van de veerdonk lieten zich niet kennen en vulden de tent met hun zomerse nummers. De klanken van het slagwerk fungeerden als wekker voor de nog thuisgebleven Vinkelnaren, tijdens het optreden van de slagwerkers kwamen er nog heel wat belangstellenden binnenstromen. Met als gevolg dat we halverwege het optreden de tent vol met toeschouwers hadden voor de movienight.

Om 8 uur was het dan toch tijd voor de grote finale: het optreden van het harmonieorkest o.l.v. Peter-Paul van Esch en koor ProKo o.l.v. Piet van der Sande. Na vele maanden van voorbereidingen kon de movienight echt van start gaan. De sfeer in de tent was dankzij de barbecue en de slagwerkgroep al goed op niveau gebracht. Het koor met soliste Jeanette van der Donk en het harmonieorkest, het klonk goed en de tent was goed gevuld. De avond kan haast niet beter zou je denken. Maar dit alles was nog niet voldoende. Als kers op de taart kregen we ook nog gezelschap van niemand minder dan Maartje van de Wetering. Maartje wist al na de eerste paar tonen gezongen te hebben de volledige aandacht van iedereen in de tent te trekken, tijdens een optreden van ODIO is het nog nooit zo stil geweest. Dan nog het slotnummer, ABBA. Nog één keer al het muzikaal talent samen bezig om de samenwerking met een gezellige medley af te sluiten. En een succes was het zeker, na een staande ovatie aan het eind van de avond kunnen we met gerust hart zeggen dat het een zeer geslaagd evenement is geweest. Super dat we samen met Maartje, ProKo, leden van ODIO en natuurlijk het ‘Vinkels volk’ de avond hebben kunnen laten slagen. Dit alles belooft zeker iets goeds voor in de toekomst !

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.