Wij staan voor Ons Vinkel

Vinkelse Braderie

Datum: 05-08-2017


Vinkelse Braderie

Ook op zondag laat ODIO zich weer horen. De allerjongste muzikanten, Little ‘O o.l.v.  Hans van de Moosdijk geven een geweldig optreden. Zij blazen en drummen of hun leven er vanaf hangt. Prachtig. Ook de wat meer gevorderde muzikanten in Young ‘O en slagwerk C en B, met Christiaan Habing  en Tonn van de Veerdonk weten het aanwezige publiek met hun muziek te boeien. Ondertussen komen ook de eerste wandelaars bij de tent aan. Odio heeft in samenwerking met Stichting de Vinkelse Molen een wandeltocht georganiseerd. De reacties zijn positief en na een paar uur wandelen smaakt de consumptie prima.
Een aantal Vinkelse ondernemers zijn wederom in touw geweest om het plein te vullen met diverse attracties. Op een echte kraan zitten om te graven of banden te stapelen vond de aanwezige jeugd reuze interessant. Ook ODIO bemande deze keer zelf een kraam en verkocht er o.a. oude instrumenten. Deze waren nog overgebleven toen ODIO overging van fanfare naar harmonie. Ereleden Jos Smits en Grad van Lokven wisten met hun anekdotes de bezoekers van de kraam te boeien.
Ondertussen speelde Black Sell in op het grote publiek. De kwaliteit van deze Vinkelse band is in de verre omtrek bekend. Vele bezoekers waren speciaal voor Black Sell naar Vinkel getogen. Het was een gezellige Vinkelse Braderie.

Harmonie ODIO dankt alle deelnemers en bezoekers en zien u weer terug op zaterdag 30 juni en zondag 1 julie 2018.

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.