Wij staan voor Ons Vinkel

Oktober 2017

Datum: 19-10-2017


Slagwerk in de Molen

De slagwerkgroep B en C selectie gaat op zondag 12 november een optreden verzorgen in Molen de Zwaan in Vinkel. Samen met nog twee jeugd slagwerkgroepen uit de regio waaronder o.a. Union uit Nuland.

Het optreden begint om 11.30 uur. Het belooft een mooi optreden te worden van deze jonge talenten, gratis entree.

 

De schouders onder het Archief

Odio heeft in zijn 47 jarig bestaan al heel wat documenten en foto’s verzameld in het archief. Om dit voor de toekomst veilig te kunnen bewaren, is er een digitaal archief van gemaakt. Met hulp van alle leden heeft de PR/Archief commissie alles gesorteerd,  in gescand en op de harde schijf gezet. Een pittige klus, maar je komt wel mooie herinneringen tegen.

Heb jij thuis nog foto’s die je graag aan het Archief van Odio wilt toevoegen? Scan ze in, zo mogelijk met het jaartal erbij, en mail ze naar info@harmonieodio.nl. Odio is je eeuwig dankbaar!

 

Nieuwe jasjes?

Een greep uit het fotoarchief: de fanfare, de drumband en de majorettes. Het is dan 1980, Odio viert zijn tienjarig bestaan met nieuwe uniformen, gemaakt door firma George Pisa. Een gigantische investering waar we zuinig mee omgesprongen zijn want vandaag de dag worden de jasjes nog steeds gebruikt.

Inderdaad, tijd voor iets nieuws!

Daarom sparen we voor nieuwe eigentijdse jasjes. We hopen dat velen op Odio gestemd hebben met de Rabo Clubkascampagne zodat de spaarpot weer verder gevuld raakt. Alvast bedankt!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.