Wij staan voor Ons Vinkel

Rieu in Vinkel

Datum: 15-05-2023


Rieu in Vinkel

Rieu in Vinkel


Altijd al eens naar Andre Rieu gewild? Dit is je kans! Harmonie ODIO pakt uit op zaterdagavond 1
juli. Het Pastoor Vogelsplein in Vinkel zal worden omgetoverd tot een groot decor zoals het
Vrijthof in Maastricht. Het wordt echt een groot spektakel!
Het wordt een volledig verzorgde, muzikale avond met alles erop en eraan. Ooit het concert in
Maastricht gezien of meegemaakt? Nou, precies dat gaan we ook doen! Het enige verschil is dat
André Rieu er zelf niet bij is, maar het spektakel is er zeker niet minder door. Verder wordt het een
groots opgezet concert voor alle leeftijden, met een groot podium, een fantastische sfeer en alle
bekende Rieu-liedjes, die iedereen natuurlijk kent.
Er zijn een aantal speciale gasten die op deze avond prachtige muziek zullen laten horen.

 


Mieke Kempenaars
Presentatrice - Zang

Mieke komt uit het mooie Brabant en zingt al sinds ze zich kan herinneren. In haar muziekcarrière komt haar veelzijdigheid naar boven. Waar ze begon als rockzangeres, volgden al snel een aantal rollen in musicals. 

Ze gelooft in de kracht van live muziek, want live muziek is er voor iedere gelegenheid. Zo verzacht ze verdriet, maar zorgt ze voor een gezellige en gemoedelijke sfeer bij de bedrijfsborrel. 

Kortom, Nederlandstalig, Franstalig, polonaise, rock, soul of musical: Mieke is een ware entertainer.

 

Operette koor Rosmalen
Koor

Het koor van “Operette Rosmalen” (25 leden) heeft al ruim vijftig jaar haar sporen verdiend met tientallen operette-uitvoeringen.
Onder andere in Theater aan de Parade, de Lievekamp, de Blauwe Kei en Perron-3.
Denk hierbij aan; Die Lustige Witwe, Der Zigeunerbaron, Im Weiszen Rössl en Die Fledermaus.
 Tevens werden huisconcerten gegeven bij bijvoorbeeld, de Annenborch, Grevelingen, Mariaoord en HEVO. Bij deze uitvoeringen zijn en worden populaire liederen gepresenteerd uit bekende opera’s, operettes en Weense liederen.

 Belangrijk hierbij is dat dit herkenbare muziek is, waarbij de luisteraars herinneringen kunnen ophalen en indien mogelijk kunnen meezingen of neuriën.  

 

 

The Inspirational Community Gospel Choir
Gospelkoor

The Inspirational Community Gospel Choir zingt met hart en ziel.

The Inspirational Community Gospel Choir (TICGC) laat mensen zingen, swingen en genieten van prachtige authentieke black gospel muziek. Onder leiding van dirigent Wibo Hijink en begeleiding door pianist Erik van der Kroft en solist Guillaume Noten brengen ruim 30 sopranen, alten en tenoren populaire, traditionele en feelgood gospel ten gehore op diverse podia. De vraag is elke keer wie het meest geniet; het publiek of de koorleden zelf…

The Inspirational Community Gospel Choir (TICGC), opgericht in 1994, treedt op tijdens gospel- en jazzfestivals, bij bruiloften en andere partijen, in kerken en theaters. Overal draagt zij bij aan een unieke beleving.

Sinds 2004 is TICGC betrokken bij de Max Proms concerten in de Jaarbeurs te Utrecht in samenwerking met het Metropole orkest. Hierbij heeft TICGC gezongen met bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Zoals Xander de Buisonjé, Jermaine Jackson, The Weather Girls, Londonbeat, Tavares en vele anderen. Ook heeft TICGC in theaters door heel Nederland gezongen met The New London Chorale.

The Inspirational Community Gospel Choir, hét black gospel koor uit Tilburg, brengt graag meer mensen met black gospel muziek in aanraking om de vrijheid, intensiteit en passie in deze muziek te laten ervaren.  

 

Dutch pipes and drums
Doedelzakken

Dutch pipes and drums hebben op veel verschillende podia in heel Europa en daarbuiten opgetreden. Ze staan ​​bekend om traditionele shows met hooglanddansers, maar nemen ook graag hun gecombineerde band of rockband mee. The Dutch pipe and drums uit Tilburg is in 1953

opgericht als een jeugdpipeband genaamd 'De Scotjes', als eerbetoon aan hun Schotse

bevrijders van de 15th Division in oktober 1944. Omdat de kleine 'Scotjes' volwassen 'Scotsman’

waren geworden, besloot de band de oorspronkelijke naam 'De Scotjes' te veranderen

in 'Dutch Pipes & Drums'. De grote doorbraak vond plaats in 2005 toen de

band de kans kreeg om mee te spelen op de Nederlandse Militaire Taptoe. In de

daaropvolgende jaren speelden de Dutch Pipes and Drums op grote evenementen in België,

Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Malta, Noorwegen en Spanje.

  

Lieke Daniels Violiste 

Lieke Daniels (1992) kreeg haar eerste vioollessen op zevenjarige leeftijd van Elly Brouwers aan de muziekschool in Sint-Michielsgestel, waarna zij haar vioolstudie vervolgde aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Daar behaalde zij in juni 2016 haar masterdiploma. Op het programma stond o.a. het eerste vioolconcert van Sjostakovitsj dat begeleid werd door het Symfonie Orkest Eindhoven o.l.v. Lucas Vis.

Lieke is concertmeester geweest bij zowel het Euregio Jeugdorkest als het Tilburgs Festival Orkest en speelt momenteel in kamerorkest Kamerata Zuid, dat klassieke muziek op een verrassende manier toegankelijk maakt voor een breed publiek en optreedt in binnen- en buitenland. Daarnaast speelt ze in verschillende tijdelijke ensembles met uiteenlopende bezettingen en geeft ze vioolles in Kedichem. Lieke speelt momenteel op een viool van Anton Somers uit 2014 met een stok van Robert Pierce.

 

 Leon van Liere Zang 

Leon van Liere studeerde klassiek zang bij Frans Huijts aan het Rotterdams Conservatorium, waarna hij zijn opleiding vervolgde bij Raymond Modesti en Brian Masuda.

Als oratoriumzanger vertolkte hij soli in onder andere de Matthäus Passion en Johannes Passion van Bach, Messiah van Händel.

Gedurende zijn studie was hij te zien in producties van de Dutch National Opera Academy. Hij vertolkte tijdens het Peter de Grotefestival in Groningen en het Grachtenfestival in Amsterdam de rollen van Willem Mons en Nicolaas Witsen in The Tsar, his wife, her lover and his head van Monique Krüs. In 2017 vertolkte hij in de NTR Zaterdagmatinee de rol van Kapitein (Simon Boccanegra, Verdi). In 2018 was Leon tijdens het Bredewegfestival te zien als Don José in een bewerking van Carmen (Bizet) en keerde hij terug bij de NTR Zaterdagmatinee in A Village Romeo and Juliet (Delius). In 2019 zong hij daar een aantal rollen in Die Gezeichneten (Schreker). In 2021 vertolkte Leon de rol van Bob Boles in Peter Grimes, uitgevoerd aan de Waddenzee bij het Friese Paesens-Moddergat.

 

Annet Dellegno, Zang 

Annet is een zangeres met een eigen “gezicht” en sound.

Zij heeft een persoonlijkheid en muzikaal talent die samenvloeien in haar unieke, herkenbare stem.

Annet zingt vanuit haar gevoel, soms krachtig, soms kwetsbaar, soms gevoelig. Via de tekst van haar songs brengt zij haar boodschap en verbindt zij zich met haar publiek.

Annet heeft een multifunctionele stem van internationale klasse. Haar muziekgenres zijn: klassiek (lyrisch sopraan); classic cross-over (een combinatie van klassiek en pop); country- music en songs of praise.

Annet kan deze genres, als geen ander, tijdens een optreden combineren.

Annet is puur, professioneel en authentiek, dit maakt haar tot een bijzondere artiest.

Haar programma en repertoire zijn zorgvuldig afgestemd om haar publiek een mooi optreden en een gevoel van verbondenheid te kunnen geven.

Annet is een artiest die beschikt over een dijk van een stem en een schat aan podiumervaring.

Haar zien en horen optreden staat garant voor een onvergetelijke ervaring!


Kaartverkoop
Er zijn helaas maar 500 kaarten beschikbaar dus wacht zeker niet te lang. Het gezellige plein met 500
man maakt de sfeer! De kaarten zijn nog te koop voor € 15,-. De verkooppunten zijn: Supermarkt
Coop in Vinkel, Dorpshuis ’t Zijl en via de leden van de harmonie. Ook kun je de kaarten online
bestellen, via rieuinvinkel@gmail.com
Harmonie Odio is erg enthousiast en iedereen heeft er veel zin in. Wees er snel bij want dit wil je
echt niet missen!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.