Wij staan voor Ons Vinkel

Update Vinkelse Braderie

Datum: 19-03-2019


Update Vinkelse Braderie

Het eerste weekend van juli, de Vinkelse Braderie.

Volop marktkramen, presentaties van Vinkelse ondernemers en live muziek in de tent. Daarnaast is er nog van alles te doen op en rond het Pastoor Vogelsplein!


Symphonic Pop

Op zaterdagavond 6 juli staat de tent bol van de live muziek! Muziek van de slagwerkgroep en het harmonieorkest. Zij worden begeleidt door een combo, zangers en zangeressen. Er is een prachtig programma, de titel zegt genoeg: Symphonic Pop!

Muziek, een lekker hapje en drankje, sfeer, gezelligheid; het wordt weer een prachtige zomeravond!

 

Molen-wandeltocht

De Molen-wandeltocht staat weer op het programma, in samenwerking met Molen de Zwaan. Nieuwe routes die aangegeven worden met pijlen zodat je ongestoord kunt wandelen door de mooie omgeving van Vinkel.

Inschrijven tussen 08.00 en 10.00 uur bij Molen de Zwaan, Molenpad 1 te Vinkel.

 

Museumplein

Op het kerkplein wordt deze zondag een prachtig museumplein vol met oude vervoermiddelen; fietsen, brommers in vele soorten en oude auto's. Maar ook niet gerestaureerde vervoermiddelen en onderdelen zullen er aanwezig zijn.

Heemkunde Vinckel zal een expositie houden over oude vervoermiddelen, denk aan paard en kar en alle vervoermiddelen zoals we die ooit hadden.

Heb jij vervoermiddelen of onderdelen, wel of niet gerestaureerd? Vind je het leuk om op zondag op het museumplein te staan om je spullen te laten zien of te koop aan te bieden? Neem contact op met Jan van Lokven 06-11322675  lokvenjan@gmail.com

 

Transport op De Vinkelse Braderie

-demonstratie Truckpulling door Wout Zijlstra, de Sterkste Man van Nederland

-toernooi Truckpulling, in teams van 3 a 4 dames of heren. De inschrijvingen kunnen binnenkort geplaastst worden maar ga nu alvast bedenken wie jouw sterkste vrienden zijn en stel jouw team samen!

 

WAT:

Symphonic Pop op zaterdagavond 6 juli.

Vinkelse Braderie op zondag 7 juli.

WAAR:

Vinkel, op en om het Pastoor Vogelsplein

WANNEER: zaterdag en zondag 6/7 juli 2019

 

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.