Wij staan voor Ons Vinkel

Vinkelse Braderie

Datum: 22-07-2018


De eerste zondag van juli, Vinkelse Braderie op het Pastoor Vogelsplein. Ondanks dat het op zaterdagavond gezellig laat was geworden, waren de leden van ODIO al vroeg in touw om de Vinkelse Braderie op te starten. Het beloofde op deze dag heel warm te worden. Tropische temperaturen, dat vraagt om tropische muziek. De allerjongste blazers en slagwerkers van ODIO slaagden hier uitstekend in met een heus Samba concert. De marktkooplui en het publiek genoten ervan, het was heel aanstekelijk om te zien hoe fanatiek deze jonge leden samen muziek maken.


Ondertussen komen ook de eerste wandelaars bij de tent aan. Odio heeft in samenwerking met De Vinkelse Molen weer een wandeltocht georganiseerd. De reacties waren positief en na een paar uur wandelen smaakten de drankjes prima. Een aantal Vinkelse ondernemers heeft zich weer leuk gepresenteerd op het plein. De trikes waren na het succes van vorig jaar gelukkig ook nu weer van de partij om de kinderen een rondje Vinkel te bieden. Het Tapijt voor Vrede was een nieuw onderdeel van de Braderie. Vluchtelingen en Nederlanders verbinden door samen te bouwen aan het Tapijt voor Vrede, dat is de doelstelling van initiatiefneemster Marianne van Heeswijk. Er zijn zelfs nog tv opnames gemaakt door KRO Kruispunt.

 

Wie wat verkoeling kon gebruiken wist de weg naar het terras te vinden waar ’s middags Black Sell op het podium stond. Ondanks de warmte speelden zij met het enthousiasme zoals we dat gewend zijn van Black Sell.

 

Harmonie ODIO dankt alle deelnemers en bezoekers.

 

Ook alle leden en familieleden bedankt, met zijn allen is er weer hard gewerkt om deze editie van de Vinkelse Braderie te organiseren. We gaan er even tussenuit, fijne vakantie allemaal!

Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.